Servicii profesionale VIDEO

CURSURI ONLINE

Suntem specializați în crearea de conținut video de înaltă calitate pentru cursurile online și am creat o varietate de astfel de materiale pentru clienții noștri din diverse domenii. Oferim o experiență de învățare captivantă și interactivă. Dacă esti profesionist in domeniul tau si vrei sa creezi propriul tau curs online, esti exact unde trebuie!

Ne-ar face plăcere să discutăm despre producția video de cursuri online și să îți oferim o propunere personalizată, adaptată nevoilor tale.

PREZENTARE ȘI AFTERMOVIE

Documentarea unui eveniment si crearea unui video dinamic si creativ este una dintre activitățile noastre preferate! Suntem dedicați să creăm cele mai bune aftermovie-uri pentru clienții noștri, pentru a le oferi o experiență memorabilă și de neuitat.

Ne-ar face plăcere să lucrăm împreună și să creăm un aftermovie unic, personalizat și captivant conceput special pe cerințele tale.

PODCAST AUDIO-VIDEO

Venim în sprijinul tău pentru producția completă a podcastului tău. Partea tehnică video-audio pentru noul tău podcast este asigurată, tu trebuie să ai doar subiectul de discuție pregătit pe care poți înregistra singur sau alături de 1 sau 2 invitați în același timp.

Beneficiezi de pachete complete, astfel încât materialul tău o să fie gata de publicat în maximum 7 zile.

Productie Video

UNBOXING PRODUSE

Realizarea unui video de unboxing poate fi o modalitate excelentă de a prezenta produsele magazinului tău online și de a crește implicarea și interesul clienților. Generezi incredere, iar majoritatea oamenilor asociaza calitatea materialelor foto-video cu calitatea produselor. 

O producție video in studio sau la sediul tau, 100% personalizată, este pasul esențial prin care poți convinge publicul să cumpere de la tine.

PACHETE RECLAME VIDEO

Pentru a te ajuta să crești afacerea și să atingi obiectivele de marketing, îți echipa Viderio îți poate oferi pachete complete de producție video pentru reclame online. Acest pachet include o varietate de reclame video, in mai multe formate, special concepute pentru a crește vizibilitatea și notorietatea brandului tău, pentru a atrage noi clienți și pentru a te diferenția de concurență.
Contactează-ne și hai să dezvoltam impreuna o strategie de vanzare prin reclame video personalizata pe nevoile tale.

Întrebări frecvente

Aici găsești răspunsuri. Dacă ai nevoie de mai multe informații, contactează-ne!

Majoritatea proiectelor video se defășoară în București sau împrejurimi, insă ne putem deplasa în cazul unor proiecte mai complexe. Costurile de transport, masa și cazare sunt suportate de către client.

Deoarece fiecare proiect diferă ca si complexitate, vei fi notificat cu un deadline aproximativ de îndată ce începem să lucrăm la el.

Nu, ne concentrăm exclusiv pe zona de corporate, reclame și branding personal. Pentru a-ți crea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce facem, vezi proiecele finalizate în secțiunea Portofoliu.

Desigur, în acest caz este vorba doar de post producție: montaj, colorizare, linie sonoră, efecte sonore, voice over și animații.

Da, odată ce un proiect îți este livrat, ai dreptul să îl folosești cum dorești pentru a-ți crește profitul cât mai mult. În cazul proiectelor cu linie sonoră premium, vei primi inclusiv licențele pieselor utilizate.

Dispunem de 3 camere 4k, lumini led din belșug, lavaliere wireless și microfoane shotgun, dornă, prompter, iar în studio avem toată aparatura necesară producției de podcast, curs online, conținut educativ sau prezentare de produse / servicii.