Bun venit în studio!

E timpul să fim creativi!

Fie că îți dorești să pornești un podcast, să filmezi un curs online, să faci poze profesionale pentru compania sau magazinul tău online, acesta este un spațiu sigur și profesional pentru a-ți îmbunătăți imaginea!

Rulează videoul

Mai multe unghiuri din studio

Acestea sunt cateva set-up-uri pe care le-am folosit in studio pana acum pentru inregistrarea de podcast, cursuri online, sau spot-uri pentru Google si Facebook Ads!

De ce să creezi conținut online

Crearea de conținut ajută profesioniștii și companiile să se dezvolte de la zero. însă pe lângă asta:

Ce obții dacă lucrăm împreună

O experiență de producție foto / video 100% personalizată pe nevoile și branding-ul afacerii tale.

Răzvan Alexandru P.
Răzvan Alexandru P.
22/03/2022
Seriozitate și implicare 100% în ceea ce fac! O echipă de profesioniști! Mulțumesc Viderio pentru serviciile excepționale !
Gabriela Ungurelu
Gabriela Ungurelu
21/03/2022
O echipa de oameni profesionisti care pun suflet in tot! 5 stele pentru relatia cu clientul, 5 stele pentru disponibilitate inafara orelor de program, 5 stele pentru atmosfera in timpul filmarilor, 5 stele pentru depasirea asteptarilor clientului – mi-au editat cu doua zile inainte decat au zis, cand oricum era un termen foarte scurt de editare din start-. 5 stele pentru editare, a fost exact ce am cerut, 5 stele calitate video produs final, 5 stele claritate audio produs final, 5 stele raport calitate-pret. Eu ma bucur ca i-am descoperit si o sa filmez tot ce am de filmat cu ei – cursuri online-. Daca si tu cautai profesionisti pasionati carora nu le este frica de munca, ai gasit! Suna-i! Bonus, sunt tineri si o placere sa lucrezi in energia lor fresh! Cu recunostinta si multumire, Gabi !
Dana Lila
Dana Lila
03/03/2022
Recomandat cu încredere! Experiența a fost excepțională, totul este minunat! Adevărați profesioniști în domeniu! 😊
Andreea Matei
Andreea Matei
03/03/2022
Recomand! Experiența a fost minunată, totul este la superlativ! Adevărați profesioniști în domeniu!
Denis Vochin
Denis Vochin
03/03/2022
Profesionalism !
George Laurențiu Popescu
George Laurențiu Popescu
03/03/2022
Am avut o experienta foarte faina, plina de compasiune si intelegere, sunt o echipa de oameni profesionisti si cu siguranta voi mai apela la serviciile lor! Recomand!
Cristian Gheorghe
Cristian Gheorghe
25/02/2022
Recomand serviciile Viderio! Am colaborat pentru realizarea unui video de prezentare antrenor, pentru platforma Sportier.ro – rezultatul final a fost de cea mai buna calitate. Cred ca detaliile fac diferența și echipa viderio oferă acel plus de calitate și atenție pe care îl căutam. Mulțumesc pentru ajutor, succes în continuare și ne auzim la colaborări viitoare
Besu Constantin
Besu Constantin
21/02/2022
Sunt foarte multumit. Servicii de calitate, oameni minunati si profesionisti, sper sa ma intorc la ei cat mai repede cu nou proiect.
Adelina Cristina
Adelina Cristina
20/02/2022
O echipă de profesioniști tineri, implicați, pasionați și în continuă dezvoltare. Recomand celor care își doresc o experiență plăcută într-un studio! 😊

Ești pregătit să începi?

Contactează-ne si hai să punem împreuna cap la cap ideile tale pentru a le transforma într-un mesaj autentic care să convingă audiența ta țintă!