Despre Noi

Logo Viderio
Viderio este o echipa de tineri creativi dintr-un studio profesional foto / video / podcast care ajuta antreprenorii și brandurile sa se pozitioneze în piața din postura de experți și să transmită un mesaj autentic către audiența lor prin fotografie si videografie. 

Eu creez experiențe video creative!

Numele meu este Sebastian, sunt autodidact, fac parte dintr-o echipă care mă împinge să realizez lucruri din afara zonei mele de confort și imi concentrez foarte mult atenția asupra micilor detalii.

Dacă îți dorești să implementezi în strategia ta de marketing conținut video, pot oferi o experiență personalizată care să genereze rezultate repetate! 

Sebastian Șipoteanu – Videograf

Eu am grijă de prezența online!

Numele meu este Adelina, sunt pasionată, prietenoasă și îmi place să mențin o relație cât mai plăcută și armonioasă cu clienții noștri. 

Am grijă ca paginile noastre de prezentare și socializare să fie pline de informații și detalii despre noi și despre ceea ce facem.

Adelina Șipoteanu – Social Media Manager

Eu editez conținutul tău video!

Numele meu este Mihai și sunt responsabil pentru împachetarea armonioasă a materialelor video!

Sunt open-minded, people pleaser și mă adaptez ușor schimbărilor.Lucrez cu entuziasm într-o echipă fresh, iar împreună aducem un plus de valoare pentru produsele/serviciile tale!

Mihai Odoroaba – Editor Video

Misiune

Este de a contribui la succesul a cât mai mulți profesioniști, antreprenori și companii din România prin conținut foto / video creativ care să transimtă o emoție și un mesaj clar către audiența țintă.

Educație

Ne educăm periodic cu cele mai actuale cursuri de marketing, fotografie și videografie în timp ce aplicăm învățăturile în activitatea zilnică.    

Valori